Slovak Croatian Czech English French German Hungarian Italian Polish Russian Serbian Ukrainian

Ubytovanie je poskytované v podkroví novozrekonštruovaného rodinného domu v 3 vkusne zariadených apartmánoch. Apartmány disponujú dennou a spacou časťou a samostatnou kúpeľňou s WC. V každom apartmáne sa nachádza TV so SAT, minichladnička, rýchlovarná kanvica, rádiobudík, 4 stále lôžka s možnosťou 1 prístelky.

V novovybudovanej prístavbe k rodinnému domu sa nachádza ďalších 5 útulných izieb prístupných z pavlače. Každá izba má vlastné sociálne zariadenie (sprcha, umývadlo a WC), predsieň a taktiež malý balkón orientovaný na juhozápad. Na izbách sa nachádza tiež TV so SAT, minichladnička, rýchlovarná kanvica a rádiobudík. Zloženie izieb: 1 x 2-lôžková, 1 x 4-lôžková a 3 x 3-lôžková izba.

Ubytovacie priestory niesú vybavené samoobslužnou kuchynkou pre hostí.

Pre väčšie skupiny je možné zabezpečiť aj stravovanie.

Štandardne je poskytované posteľné prádlo ako aj uteráky a základné hygienické potreby.

Pre našich hostí je k dispozícii priestranný záhradný altánok s grilom. Tam si môžete pri žblnkajúcom potôčiku počas grilovania vychutnať nádherný pohľad na Vysoké Tatry, zatiaľ čo sa Vaše ratolesti môžu vyblázniť na trampolíne.

Penzión disponuje aj priestormi na organizovanie rôznych rodinných osláv alebo firemných akcií, školení a teambuildingov. K dispozícii je projekčné plátno a dataprojektor. Športové prenosy je možné sledovať aj na veľkoplošnej obrazovke.

Parkovanie je možné na privátnom parkovisku hneď vedľa objektu – bezplatne. Celková kapacita parkoviska je 10 osobných áut.

V celom objekte je k dispozícii bezplatné WiFi pripojenie.

Poloha: súradnice GPS:  N 49° 04´ 43,5"   E 20° 08´ 094"

Vítajte U Karola

Penzión disponuje celkovou ubytovacou kapacitou v počte 30 lôžok v 3 apartmánoch a 5 izbách. Každá izba má vlastné sociálne zariadenie (sprcha, umývadlo a WC). Objekt disponuje aj priestormi na organizáciu rôznych rodinných osláv alebo firemných akcií, teambuildingov a školení. Počas pobytu u nás môžete využiť aj možnosť posedenia v priestrannom záhradnom altánku a určite si niečo aj ugrilujete.

Mengusovce

Tunajšie krásne prírodné prostredie ponúka široké možnosti zimnej aj letnej rekreácie. Letné obdobie láka návštevníkov k prechádzkam a výletom do blízkeho, ale i vzdialenejšieho okolia, zberu húb a lesných plodov, ako aj k vysokohorskej turistike. V zime je k dispozícii veľké množstvo lyžiarskych stredísk v okolí. 


Lokalita

Penzión sa nachádza v hornej časti obce.

Poloha: súradnice GPS:

Dĺžka: N 49° 04´ 43,5

Šírka: E 20° 08´ 094"